0
Posted 18/10/2012 by Lav in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #52

Welkom bij weer een editie van WAW! Weekly ArtWork, de column waarin we de mooiste en leukste tekenwerkjes aan jullie voorschotelen.

Indien je zelf een bijdrage wil leveren met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt of gevonden kan je dat altijd op het Brainfreeze-forum meedelen of een mailtje sturen naar press [at] brainfreeze.be

Deze week focussen we ons op één van de grootste namen die op de guestlist van F.A.C.T.S. staat, namelijk Charlie Adlard. Adlard is vooral bekend vanwege zijn werk bij The Walking Dead waar hij vanaf deel #7 Tony Moore verving en is nog steeds de huidige tekenaar van deze lopende Imagereeks. Hij kan echter veel meer dan hongerige zombies tekenen, we hebben een kleine selectie van zijn werk voor jullie klaarstaan en hopelijk zijn jullie even opgewonden als wij om hem op 20-21 oktober op F.A.C.T.S. tegen te komen!

Comments

comments


Lav

 
avatar