0
Posted 15/10/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #18: Verkiezingsuitslag

Het is gebeurd. Rien ne va plus. De stemmen zijn geteld. De lezers (en deze columnist) hebben hun keuze gemaakt. Normaliter verschaft professor Carl Devos ons hier een grondige analyse van de verkiezingen. Maar helaas, de goede man werd elders verwacht. Nu, een grondige analyse hoeft er eigenlijk niet gemaakt te worden. De nationale tendens heeft zich hier niet doorgetrokken. Onze winnaar is…

Jongens en meisjes, hoezeer ik een voorstander ben van de democratie en ik deze uitslag ga respecteren, was een stem op Thor nu echt niet evidenter geweest? Black Widow? “Dit hebben we niet zien aankomen!”

Tot volgende week, linkse rakkers. Meer uitleg rond deze aflevering vinden jullie op ons forum.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?