3
Posted 14/10/2012 by Malkavian in Comic Cons
 
 

Vind je weg op F.A.C.T.S met de map van de zalen

Binnen 6 dagen is het zover, F.A.C.T.S. opent terug zijn deuren. Het evenement op Belgische bodem waar we allemaal op zaten te wachten, gaat groter zijn dan ooit. En wie groot zegt, denkt ook onmiddellijk aan verloren lopen tussen alle shops, standjes en de zoektocht naar je favoriete acteur/artiest/shop.

Gelukkig kregen we van F.A.C.T.S. de map te zien van de verschillende zalen en wat we allemaal juist terug kunnen vinden op 20-21 oktober te Flanders Expo Gent.

Zoals je duidelijk ziet is de opdeling van F.A.C.T.S. een beetje anders dan de vorige keren. Vorig jaar vond het event plaats in Hal 3, Hal 5 en Hal 7. De drie zalen waren 4.032 m² elk, wat een prachtige totale oppervlakte gaf van 12.096m². Dit jaar gaan ze nog groter, want Hal 3 blijft behouden maar Hal 5 & Hal 7 worden omgewisseld door Hal 8. Een hal waar Hal 5 zo’n twee en half keer in kan en dus zo’n 10.735m² ruimte heeft. Dat maakt dat de totale oppervlakte zo’n 14.768m² is, dus  F.A.C.T.S is zo’n 2.500m² groter dan vorig jaar.

Dus doe maar je goede wandelschoenen aan want je gaat enkele kilometers mogen wandelen om volledig door F.A.C.T.S. te geraken.

Als je nog geen ticket hebt voor volgend weekend, dan kan je deze nog steeds kopen via de F.A.C.T.S.-site.

Tot op F.A.C.T.S!

(als extraatje nog een greep uit de verschillende Guests die je op F.A.C.T.S. gaat vinden)

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian