3
Posted 12/10/2012 by Arno in Comic Cons
 
 

Lauren Cohan (Maggie Greene uit The Walking Dead) naar FACTS!

Lauren Cohan als Maggie Greene in The Walking Dead

Lauren Cohan, de 29-jarige Amerikaans/Britse actrice bekend van haar rollen in onder meer Supernatural, The Vampire Diaries en natuurlijk The Walking Dead, vervoegt het inmiddels al indrukwekkende lijstje acteurs en artiesten die aanwezig zullen zijn op FACTS, de grootste comics-, fantasy- en animebeurs van de Benelux.

Cohan maakte haar acteerdebuut in 2005, met rollen in de kortfilm The Quiet Assassin en de langspeelfilm Casanova. In de filmwereld was ze nog te zien in onder meer de sequels tot  Van Wilder en Death Race, maar het was vooral op het kleine scherm waar Cohan bekend werd. Ze speelde de dievegge Bela Talbot in het derde seizoen van Supernatural (2007-08) en de vampier Rose in het tweede seizoen van The Vampire Diaries (2010). Na enkele kleine rolletjes in onder meer CSI: NY en Modern Family vervoegde ze even de cast van de komische spionageserie Chuck in 2011.

De rol waarvoor Cohan echter het bekendst werd is deze van Maggie Greene in AMC‘s The Walking Dead, de tv-reeks gebaseerd op de gelijknamige zombiecomic van Image (waarvan nu zondag, 14 oktober, het inmiddels derde seizoen van start gaat). Op FACTS zal ze haar The Walking Dead-tegenspeler Norman Reedus (dewelke de rol van Daryl Dixon vertolkt), alsook tekenaar van de comicreeks, Charlie Adlard, vervoegen.

FACTS zal op 20 en 21 oktober doorgaan in Flanders Expo te Gent. De officiële site kan je hier bezoeken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.