2
Posted 12/10/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #17: “Change Is Coming To Brainfreeze”

 “Change is coming to Brainfreeze” (Barack Obama)

U zegt kwaliteit, wij zeggen Figuurlijk Gesproken. Nog een beetje geduld, want we zijn er bijna. Volgende week weten we wie de nieuwe leider van de Avengers is. Onderaan horen we nog één laatste maal van de kandidaten.

Je hebt alle kandidaten voor de laatste keer gehoord. Brainfreeze laat het lot nu in handen van haar lezers. Jullie krijgen de kans de koers van Figuurlijk Gesproken te bepalen. Kiezen is simpel! Je klikt op bijhorende link en maakt je keuze. Het vraagt slechts 5 seconden politieke moed.

 Kies de nieuwe leider

De stembus is open, en wordt zaterdag om 12u gesloten. We respecteren de uitslag (zelfs al krijgen we slechts 2 geldige stemmen).

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?