0
Posted 05/10/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #15: “A is voor iedereen”

“A is voor iedereen”. Het lijkt een holle slogan, maar voor Spider-Man is het bittere ernst. Kan deze man van de straat zijn stempel drukken op wat een bitsige en harde strijd aan het worden is? Heeft hij genoeg lef om met de grote jongens te spelen? Of is zijn “man van het gewone volk”-imago een ordinaire “truuk van de foor”, en blijkt hij een gewone salon-Avenger? Moet Mary Jane zijn handje vasthouden? We komen het ogenblikkelijk te weten.

 

 

Binnen ruim een week weten we het antwoord op onze vraag “Wie wordt de nieuwe leider van de Avengers”? De volgende afleveringen staan in het teken van het grote Avengersdebat. Jullie kunnen jullie vragen voor zaterdag insturen.  Post een vraag op het forum, en schrijf erbij voor wie ze bedoeld is. Zoveel fan interactie vind je bij onze concurrentie niet (“Hebben wij die dan?” – ‘Adorable’ Arno, red.).

En weet je wat, trouwe gelovigen, Brainfreeze maakt het bovendien een eerlijke verkiezing. Volgende week wordt het stemlokaal geopend en kunnen jullie zelf een stem uitbrengen. Onze lezers krijgen de kans democratie laten zegevieren. Geen voorakkoorden, geen witte konijnen, de winnaar van de verkiezingen wordt leider! In de volgende afleveringen wordt meer informatie verschaft…

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?