4
Posted 01/10/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #14: “Vov at ændre nu”

De kogel is door de kerk. Het startsein is gegeven. De passionele boodschap van Nick Fury beroerde menig Avengers. Het weze duidelijk dat het voor alle huidige en gewezen leden geen makkelijke keuze wordt. De bal ligt nu in het kamp van de andere kandidaten. Kunnen zij weerwerk bieden? Is de race reeds beslecht?

 

Laten we Mister Fantastic en Iron Man ten volle laten genieten van de heerlijke cassoulet. Laat ik langs deze weg ook Christian Lenskjold (thank you!)  bedanken voor de vertalingen.

Wij zien jullie vrijdag terug…tenzij de redactie een algemene staking plant. Uiteraard ben je welkom op het forum waar we de ene boeiende discussie na de andere voeren, maar je kunt ook iets schrijven onderaan dit artikel. De echte fans geven natuurlijk een dubbeldikke duim via facebook.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?