4
Posted 28/09/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #13: Verkiezingen

Hopelijk brengt deze dertiende aflevering ons geen ongeluk.  De titel zegt het al, de Avengers houden verkiezingen. Zeven kandidaten zijn naar voren getreden, maar slechts één van hen kan de nieuwe leider van het team worden.  In het kielzog van Canvas volgt ook Figuurlijk Gesproken deze grote gebeurtenis op de voet.

   

 

 

 

Het blijft beklijvende infotainment. Ik krijg er de vapeurs van. Maar nu hebben we allen samen de eerste stappen naar  “Avengers 1410” gezet. De volgende 2 weken tellen we af naar de belangrijkste gebeurtenis sinds Mozes met zijn tabletten van de berg kwam.

Ben jij ook zo’n campagnebeest, en wil je hier je favoriete kandidaat steunen? Heb je een mening en wil je die kwijt. Alles kan hier op het forum. Je vind er ook heel wat achtergrondinformatie terug over de meest kwalitatieve column op Brainfreeze. Wie het klikken nog niet onder de knie heeft, kan onderaan wat neerschrijven. Goed of slecht, zolang er maar over gesproken wordt. Figuurlijk Gesproken dan.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?