1
Posted 17/09/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #11: Het Feest!

Het is eindelijk zover! De Avengers houden hun feestje. Er is drank, er zijn hapjes, er is een dj en er is een fotograaf. De Kortrijksesteenweg gaat een kalme avond tegemoet. Kasteel Grijsschedel opent zijn deuren voor vrienden, collega’s en de trouwe lezers van Figuurlijk Gesproken

 Gouden advies van de gouden Vergelder.

De eerste grote fuif in het kasteel zit erop. Ik kan niet voor jullie spreken, maar ik ben zelf bekaf. De stortvloed aan emoties wordt me teveel. Ik raad dan ook alle emotionele zielen aan om hier hun hart uit te storten. Daar geeft deze columnist ook de muzikale geheimen van deze aflevering prijs en worden er nog wat foto’s van onze paparazzi geplaatst. Niets houd je natuurlijk tegen om ook hieronder met complimenten te gooien..

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?