8
Posted 03/09/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #9: Huisje. Tuintje. Hulkje?

Het was weer ongemeend spannend vorige week. De Avengers waren unaniem akkoord dat het voorstel van agent Watson geen meerwaarde bood. Het kasteel voldeed niet aan hun hoge eisen. Black Widow nam het nog voor Mary Jane op, maar het mocht niet baten. Generaal Fury wou de boodschap overbrengen toen een mysterieus lid van het team zijn wil doordrong en men alsnog voor het kasteel koos…

Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Wat motiveert hem? Wat heeft hij deze ochtend gegeten? En bovenal, waarom stelt Paul Jambers hem deze vragen niet?

Spannend, spannend, spannend. De Avengers gaan fuiven.  Helaas moeten jullie nog een weekje wachten op het vervolg. Wie weet kan dit genie tegen dan deftig fotograferen?

Wil je je gedachten kwijt en mij overladen met complimenten of lofbetuigingen? Dat kun je in de comments onderaan of je kunt net als alle andere fans hier op het forum posten.  Daar wordt ook de inspiratie gepost voor deze aflevering.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?