Random Article


The Avengers: Season One komt eraan… via Walmart

 


0
Posted 27/08/2012 by

Toen Marvel indertijd hun Season Onelijn van originele graphic novels voorstelde, werd er blijkbaar een inderdaad wel heel grote franchise over het hoofd gekeken. Eerder staken ze al de oorsprongsverhalen van onder meer de Fantastic Four, de Hulk, Spider-Man, de X-Men, Daredevil en Ant-Man in een modern jasje, maar wat dan met hun grootste superheldenteam en nieuwste filmsterren, de Avengers?

Via de website Bleeding Cool kwamen we te weten dat The Avengers: Season One er wel degelijk zit aan te komen. Het klassieke oorsprongsverhaal uit 1963 wordt hierbij herschreven door niemand minder dan The Incredible Hulk-legende Peter David. De artiest werd voorlopig nog niet bekendgemaakt.

The Avengers: Season One zal in een exclusief geschenkpakket zitten met de DVD/Blu-Ray van The Avengers-film, dewelke overal verschijnt op 25 september. Dit specifieke pakket wordt echter enkel verkocht via de Amerikaanse supermarktketen Walmart. Meestal worden dergelijke initiatieven voorzien van een kleine minicomic, maar ditmaal draait het dus om een meer dan 100 pagina’s tellende graphic novel. Uiteraard zal de titel op een latere datum ook wel apart in de winkelrekken komen te liggen, maar deze werd voorlopig nog niet vrijgegeven.

The Avengers: Season One verschijnt amper twee jaar na de minireeks Avengers: The Origin, de recentste update aan de oorsprong van het team. De volgende titel in de reeks wordt Dr. Strange: Season One, dewelke beschikbaar zal zijn vanaf september.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.