0
Posted 23/08/2012 by Axel in Columns
 
 

WAW! Weekly Artwork #45

Welkom bij weer een editie van WAW! Weekly ArtWork, de column waarin we de mooiste en leukste tekenwerkjes aan jullie voorschotelen.

Indien je zelf een bijdrage wil leveren met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt of gevonden kan je dat altijd op het Brainfreeze-forum meedelen of een mailtje sturen naar press [at] brainfreeze.be .

Als iemand Masters Of The Universe zegt, dan denken we spontaan aan de cultfilm met Dolph Lundgren of het speelgoed uit de jaren 80. Het universum van deze licentie werd door vele artiesten altijd zeer mooi in beeld gebracht (denk maar aan de verpakking van de actiefiguren). De hoofdartiesten waren destijds William George, Earl Norem en Esteban Maroto. In deze aflevering brengen we enkele pareltjes, hoofdzakelijk van deze reeds vermelde artiesten, maar ook andere bekende tekenaars hebben er zich aan gewaagd. Geniet ervan!

William George

 

William George

 

William George

 

Esteban Maroto

 

Esteban Maroto

 

Earl Norem

 

Earl Norem

 

Earl Norem

Ruel Pascual

 

David Cutler

 

David Grier

 

Emiliano Santalucia

 

Brett Booth

 

Frank Quitely

 

De volgende tekening bewijst ook dat iedereen dit kan.

Rob Liefeld

 

Eindigen doen we echter, zoals steeds, in schoonheid…

 

Fred Harper

 

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?