6
Posted 16/08/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #6: Onze rechtsstaat?

 

 

Onderstaande link verwijst je naar een opniniestuk van de heer Paul Marchal op deredactie.be. Het was dit opiniestuk dat me ertoe bewoog dit te maken. Ik ga niet integraal akkoord met alles wat hij schrijft en ook al kan ik me in de verste verte niet inleven in de hel die hij doorgaat, als zelf vader van twee kinderen zijnde kan ik zijn gevoelens wel plaatsen.

http://opinie.deredactie.be/2012/08/11/letterlijk-in-ons-kruis-gepakt/

Ik heb lang nagedacht of ik dit zou plaatsen. Zijn er situaties die je niet in het belachelijke trekt? Maar dan besef ik dat dit helemaal niet over de beklaagde draait,, maar volledig rond de absurde realiteit van onze Belgische rechtsstaat. Een rechtsstaat die ons toch tenminste een gevoel van veiligheid en rechtvaardigheid zou moeten geven. De waanzinnige beslissing die nu genomen wordt in het kader van de Wet Lejeune geeft mij dit gevoel niet. Reacties kan je zoals steeds kwijt onderaan in de comments of op het forum: https://www.brainfreeze.be/forum/brainfreeze-artikels/figuurlijk-gesproken-hier-spreekt-men-erover/#p16702 .

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?