2
Posted 19/07/2012 by Lav in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #40

Welkom bij weer een editie van WAW! Weekly ArtWork, de column waarin we de mooiste en leukste tekenwerkjes aan jullie voorschotelen.

Indien je zelf een bijdrage wil leveren met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt of gevonden kan je dat altijd op het Brainfreeze-forum meedelen of een mailtje sturen naar press [at] brainfreeze.be

Brainfreeze is al een tijdje meer en meer aan het uitbreiden buiten het medium van de comics zelf. Daarom leggen we in de WAW! van deze week de nadruk op de link die comics met films hebben. Je mag dus alvast een stevige portie Star Wars en Alien verwachten!

Starten doen we echter met een korte opname van tekenaar Barry Jazz Finegan die een zeer groot en indrukwekkend portret van Bane en Batman maakt.

Om ons helemaal onder te dompelen in Star Wars beginnen we met het werk van Bjorn Hurri die enkele personages met een steampunkgevoel opnieuw heeft ontworpen.

Boba Fett

 

C-3PO

 

Han Solo

 

Jabba the Hutt

 

Princess Leia

 

David Eger heeft in zijn project 365 Days of Clones verschillende bekende fotos en scènes uit films nagemaakt met kleine Stormtroopers. Hier is een kleine selectie van zijn werk maar neem zeker ook een kijkje op zijn site.

Om toch nog in het Star Wars-thema te blijven zijn hier nog diverse artiesten met hun eigen interpretatie van de bekende personages.

Boba Fett door Adonihs

 

Han Solo door Des Taylor

 

Star Wars door Longai

 

Han Solo door Tony Foti

 

Van Star Wars gaan we over naar Alien.

 

Ripley door Lee Harris

 

Een Xenomorph door Drew Zucker

 

Een Xenomorph door Phillip Sevy

 

Hieronder zijn er nog verschillende andere films en artiesten die we voor jullie hebben klaarstaan.

The Avengers-poster door Phillip Sevy (geïnspireerd door Mike Mignola)

 

De Avengers door Geoff Shaw

 

Spock door Des Taylor

 

Snow White door Jeff Simpson

 

Red Sonja door Donato

 

Conan door Geoff Shaw

 

De Lizard uit de nieuwste Spider-Man-film heeft bij sommigen wel wat kritiek gekregen over zijn uiterlijk, bij deze geven we dus een andere interpretatie van een scène uit The Amazing Spider-Man met de Lizard door Tsvetomir Georgiev

 

Comments

comments


Lav

 
avatar