6
Posted 08/07/2012 by Malkavian in Games/Toys
 
 

Wedstrijd: Winnaars van de Lego Batman 2 games voor Playstation3 of Xbox360


Dat Batman in de volksmond een vrij geblokte kerel genoemd kan worden, weten wij comicslezers maar al te goed. Videogamestudio Traveller’s Tales nam dit concept echter wel erg letterlijk in 2008 met Lego Batman: The Videogame, een avonturenspel voor jong en oud waarin de wereld van de Caped Crusader en alle hierin rondlopende karakters opgebouwd werden uit de welbekende Deense blokjes. Lego Batman steeg de eerdere Legogames rond Star Wars en Indiana Jones naar de kroon en werd de bestverkopende titel uit de franchise. Een sequel kon natuurlijk niet uitblijven. Lego Batman 2: DC Super Heroes ligt sinds kort in de winkel.

In samenwerking met Warner Bros. Games en Day One mag Brainfreeze 4 Lego Batman 2: DC Super Heroes weggeven.

De winnaars!

– Intersivety (X360)

– thRussted (X360)

– Quadrocolo (PS3)

– CK3v1N (PS3)

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op zaterdag 7 juli.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian