4
Posted 29/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

This is War: het nieuwe Marvel event?


De San-Diego Comic-Con is in aantocht en Marvel maakt driftig reclame voor een verhaallijn die in oktober zowel The Avengers als Spider-Man zal raken. De afgelopen week verstuurde de uitgever de nodige teasers voor iets wat This is War wordt genoemd.

Op de teasers zien we diverse Avengers — Iron Man, Spider-Man, Captain America, Thor, Black Widow en Wolverine — in een wel zeer moeilijke situatie. Hoe zijn ze daarin verzeild geraakt? Is het een uitvloeisel van Avengers Vs X-Men? Is de Ultron War (de laatste Avengers-verhaallijn van Brian Michael Bendis) eindelijk aangebroken? Of wordt het een sequel op het recent afgelopen Ends of the Earth uit The Amazing Spider-Man? Dat laatste lijkt me persoonlijk het meest waarschijnlijk omdat op de Spider-Man-teaser duidelijk een tentakel van Doctor Octopus, de hoofdschurk uit Ends of the Earth, is te herkennen.

Voor een definitief antwoord moeten we echter nog wachten tot 15 juli. Dan zal This is War volledig worden onthuld tijdens het Amazing Spider-Man Panel op de San Diego Comic-Con.

 

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar