0
Posted 28/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Spider-Man krijgt zijn eigen sidekick


In de voorbije weken verstuurde Marvel weer eens een teaser de wereld in. Wie is Alpha en wat heeft hij met Spider-Man te maken?

Vandaag komt dan eindelijk het antwoord. Alpha wordt de sidekick van Spider-Man. Daarmee heeft de webspinner na vijftig avontuurlijke jaren nu ook eens een eigen hulpje. Peter Parker demonstreert zijn Parker Particles aan een klas schoolkinderen. Er gaat wat mis en een jongen krijgt een lading energie over zich heen. De knul krijgt superkrachten en omdat Spider-Man’s motto With great power comes great responsibility is neemt de muurklimmer hem dan ook onder zijn hoede.

Na vijftig jaar heeft Spider-Man — ooit zelf één van de eerste tienerhelden in het superheldengenre die geen rol als sidekick vervulde — dus zijn eigen Robin. Maar of hij daar blij mee moet zijn?

In augustus verschijnt Alpha voor het eerst in het hoofdverhaal van Dan Slott en Humberto Ramos in The Amazing Spider-Man #692, een dubbeldik nummer dat de vijftigste verjaardag van het personage zal vieren. Hieronder vind je alvast een preview.

Pre-order The Amazing Spider-Man #692 bij Archonia.com

 

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar