2
Posted 26/06/2012 by Arno in Tv/Film
 
 

Comic Store Heroes, de nieuwste realityreeks rond een stripwinkel


Na Kevin Smiths Comic Book Men kunnen we vanaf volgende maand een nieuwe tv-reeks over het wel en wee van een Amerikaanse stripwinkel volgen. Comic Store Heroes wordt een realityshow/documentaire over Midtown Comics, gelegen in hartje Manhattan en zowat de grootste stripwinkel van de Verenigde Staten. We volgen hierin het dagdagelijkse leven van de Midtown-werknemers (Gerry, Alex en jawel, Thor), hun cliënteel en hun voorbereidingen voor de aankomende New York Comic Con, die dit jaar van 11 tot 14 oktober zal doorgaan. Een aflevering duurt ongeveer een uur en de eerste hiervan zal te zien zijn op 13 juli op National Geographic, toevallig net tijdens de Comic-Con International in San Diego. Hieronder vind je alvast een voorsmaakje…

Terwijl Comic Book Men, handelend over Jay and Silent Bob’s Secret Stash in New Jersey, misschien niet voor iedereen was weggelegd en de meningen onder comicbookfans fel verdeelde, lijkt deze Comic Store Heroes op het eerste zicht misschien toch al iets serieuzer te zijn. De reeks belooft alvast ook meer een documentaireformaat te volgen dan dat van een typische realityshow. Hoe dan ook lijkt het een ideale kans om deze legendarische stripwinkel wat beter te leren kennen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.