0
Posted 23/06/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

De Powers tv-serie leeft weer

Het recentste nieuws was dat de tv-serie Powers voorlopig even in de ijskast was gezet. De pro­du­cen­ten waren niet zo tevreden met de test­aflevering die vorig jaar was geschoten. Een groot stuk van het script moest worden herschreven en de vraag was of het FX Network (het station dat Powers zal uit­zenden) daar wel geld en tijd in wilden stoppen. Enkele acteurs dreigden zelfs weg te lopen.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en het ziet er naar uit dat er toch weer schot in de zaak zit. Via de Tumblr van Brian Michael Bendis (Powers, Ultimate Spider-Man) werd de vraag gesteld hoe het nu stond met de tv-serie. Daar antwoordde Bendis het volgende op:

“based on the pilot the network ordered a handful of new scripts for new episodes and the writers should be handing them in soon. its slow and steady but we are still alive.” (sic)

Klinkt goed. Wanneer je het antwoord ziet in het verlengde van het eerder gelinkte artikel dan zie je dat er ineens wel erg veel schot in de zaak zit. Ik denk dat we voor het hele verhaal moeten wachten op een nieuwe editie van The Bendis Tapes.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar