3
Posted 22/06/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Bekijk de eerste trailer voor Dredd


Tussen al dat Marvel- en DC-geweld zou je bijna vergeten dat er ook nog een andere comicverfilming aankomt. Ook Judge Dredd, de handhaver van de wet uit het Britse 2000 AD, keert terug naar de bioscoop.

Karl Urban (Lord of the Rings) speelt Judge DreddOlivia Thirlby (Juno) speelt Dredd’s kompaan Judge Anderson en Lena Headley (300) mag de schurk uithangen. Zij speelt Madeleine Madrigal.

Het verhaal van de film speelt zich af in Mega-City One, Dredd’s vaste thuishonk. Samen met een nieuwe rekruut opent hij de jacht op de verspreiders van de drug Slo-Mo. Deze lieden denken vrij spel te hebben maar dan hebben ze uiteraard niet gerekend op Judge Dredd. Zij zijn tenslotte niet de wet, hij is de wet. De tijd van onderhandelen is voorbij, hij komt een straf uitdelen en die straf is de dood…

De film, onder regie van Pete Travis (Vantage Point), draait vanaf 21 september in de bioscoop. Tijd voor de trailer.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar