3
Posted 20/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

The Walking Dead #100 belooft een feestje te worden

Toen Robert Kirkman (Invincible, Thief of Thieves) in 2003 begon aan The Walking Dead had hij niet kunnen vermoeden dat deze serie zo’n succes zou worden. De comic is één van de weinige Imagereeksen waarvan de verkopen in de loop der jaren steeg. Sterker nog, het is één van de weinige Imagereeksen die ook een goede verkoop kent in de diverse boekwinkelketens die Amerika rijk is. De trades en hardcovers van The Walking Dead staan wereldwijd consistent bovenaan de verkooplijsten en natuurlijk mogen we ook de megasuccesvolle tv-serie, gebaseerd op de comic, niet vergeten.

In juli verschijnt het honderdste deel van de comic en dat is alle reden voor een feestje. Diverse bronnen melden al dat The Walking Dead #100 de bestverkopende comic van de maand zal worden. Er wordt gefluisterd dat de oplage meer dan 300.000 exemplaren zal bedragen… Wat mede is te danken aan de 8 verschillende variant covers. Wat we zeker ook al mogen weten is dat er iets gruwelijks op stapel staat in deel #100. Zou hoofdpersonage Rick Grimes misschien eindelijk het loodje leggen?

Voor de liefhebber hebben we in ieder geval een overzicht van alle variant covers. Speciaal voor de mensen die niet goed kunnen kiezen. Ik ga persoonlijk voor deze van Todd McFarlane (Spawn, Haunt).

Charlie Adlard wrap cover

Marc Silvestri

Bryan Hitch

Todd McFarlane

Ryan Ottley

Sean Philips

Frank Quitely

Charlie Adlard incentive

 

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar