3
Posted 20/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Paolo Rivera verlaat Daredevil


Marvel‘s nieuwste reeks rond Daredevil, The Man Without Fear gooit hoge ogen bij de critici en verkoopt vrij behoorlijk. Toch staat de serie, dewelke geschreven wordt door Mark Waid (Kingdom Come, Irredeemable) wederom op het punt om een tekenaar te verliezen. Eerder vertrok Marcos Martin (Captain America, Joker: Last Laugh) al om zich volledig aan zijn eigen titel te gaan wijden. De huidige tekenaar Paolo Rivera (Mythos) zal in zijn voetsporen treden. Ook hij vindt het tijd worden om aan zijn eigen titels te gaan werken.

Op zijn blog meldt de 31-jarige tekenaar dat het na 10 jaar tijd is om Marvel te verlaten. Hij beschouwt de mensen bij de uitgever als familie en heeft met veel plezier bij hen gewerkt. Maar het is nodig om iets van zichzelf te hebben. Wat hij in het komende decennium maakt moet later, wanneer hij oud is, de rekeningen betalen. Hij speelt in zijn hoofd met een sciencefictionverhaal dat hij nu al aan het opzetten is. Maar het is nog te vroeg om details over dit project prijs te geven.

Rivera zal in de tussentijd alle aanvragen voor werk op commissie van de voorbije vier jaar wegwerken en hij staat ook open voor ander tekenwerk.  Het zal mij benieuwen waar hij mee gaat komen en wie zijn vervanger zal worden op Daredevil.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar