3
Posted 19/06/2012 by Arno in Tv/Film
 
 

Nieuwe actievolle trailer voor The Dark Knight Rises


Via Nokia verscheen er zonet een nieuwe trailer voor The Dark Knight Rises, het sluitstuk van regisseur Christopher Nolan (Batman Begins, The Dark Knight) zijn Batmantrilogie. De nieuwe trailer focust zich voornamelijk op de actiescènes uit de film en toont ons wat meer beelden van Christian Bale als Bruce Wayne/Batman, Tom Hardy als überschurk Bane en Anne Hathaway als Selina Kyle/Catwoman in een door chaos overmeesterd Gotham City. Naast Bale zullen ook Michael Caine als butler Alfred Pennyworth, Gary Oldman als commissaris Jim Gordon en Morgan Freeman als Lucius Fox terugkeren. Een nieuwe rol is weggelegd voor Joseph Gordon-Levitt. Hij speelt John Blake, een agent in Gotham City. De ultieme strijd tussen Batman en Bane om de ziel van Gotham zal bij ons volledig losbarsten op 25 juli, wanneer de film in de bioscoopzalen verschijnt. Geniet alvast van de nieuwe trailer!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ASQqjK47c04

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.