5
Posted 18/06/2012 by Arno in Tv/Film
 
 

Bekijk een volledige actiescène uit The Amazing Spider-Man

Het regent links en rechts teasers, trailers en korte scènes van The Amazing Spider-Man, de reboot van de filmfranchise rond Marvel‘s bekendste superheld onder regisseur Marc Webb (500 Days of Summer). De Amerikaanse supermarktketen Walmart deed er onlangs nog een schepje bovenop door een welbepaalde scène uit de film te tonen in hun winkels, en deze achteraf op DVD te verkopen. Naast de scène, die inmiddels uiteraard al op het internet gelekt is, bevat het schijfje nog wat beelden van achter de schermen en een promofilmpje voor de gelijknamige videogame. Leuk is wel dat allen die deze DVD (die net geen $3 kost) aanschaffen, er ook een herdruk bijkregen van de comic The Amazing Spider-Man #6 uit 1963. In deze comic door Stan Lee en Steve Ditko kregen we voor het eerst Dr. Curt Connors, alias The Lizard, te zien. Zijne geschubde zal immers de hoofdschurk worden uit de film en wordt gespeeld door Rhys Ifans.

De actiescène vanop de Walmart-DVD kan je hieronder bekijken. Spider-Man (gespeeld door Andrew Garfield) gaat hier op zijn eigen manier een autodief te lijf en wordt daarna zelf achternagezeten door de NYPD onder leiding van kapitein George Stacy (Denis Leary). In Andrew Garfield zijn optreden als Spidey herkennen we meteen wel de babbelkous uit de comics, maar wat ook al wel snel opvalt is dat de webslingeraar een pak arroganter overkomt dan de meeste mensen van de superheld gewend zullen zijn. Het draait hier uiteraard nog wel om een Spider-Man die op dit punt in zijn jonge leven misschien al wel zijn Great Power verworven heeft, maar de Great Responsibility? Die moet er nog aan zien te komen. Geniet alvast van de drie minuten durende actiescène. The Amazing Spider-Man zal vanaf 4 juli in de Belgische bioscopen te zien zijn.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xdxHat8dXp0

 

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.