1
Posted 14/06/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

SPOILERS! Een oude bekende komt terug in seizoen 3 van The Walking Dead


We moeten nog een paar maanden wachten totdat het nieuwe seizoen begint van The Walking Dead. Maar anno nu hoort het er een beetje bij dat de kijker vantevoren al even lekker wordt gemaakt met een of meerdere hints. Mocht je niet willen weten wat er op stapel staat in seizoen 3 van The Walking Dead dan heb je nu nog de kans om dit bericht te sluiten…

Je bent er nog?

Mooi. Er zijn foto’s van de set verschenen waaruit blijkt dat Merle Dixon (gespeeld door acteur Michael Rooker) weer terugkeert in deze serie. Er hangt een hele voorgeschiedenis aan hem vast. Merle was de racistische broer van Daryl (Norman Reedus) die we voor het eerst zagen in seizoen 1. Daar liet men hem vastgeketend achter op het dak van een supermarkt terwijl een berg zombies pogingen deden om het dak op te komen. Later bleek dat Merle zijn hand had afgezaagd om te kunnen ontsnappen.

Hij komt dus terug en heeft waarschijnlijk nog wel een appeltje te schillen met Rick en T-Dog. De kans bestaat dat hij ze aan zijn nieuwe kunstarm gaat rijgen. In seizoen twee zagen we hem ook al eens langskomen terwijl hij als hallucinatie zijn broer Daryl kwelde.

Wanneer je jezelf bedenkt dat hij behoort tot de groep van The Governor (David Morrissey) dan begrijp je wel dat we een heel heet derde seizoen tegemoet gaan.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar