0
Posted 13/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Warren Ellis komt naar Eindhoven


Om de zoveel tijd moet een kunstenaar zijn of haar visie loslaten op de toekomst. Sommige doen dat in hun uppie, anderen stellen een denktank samen. Kunstenaar Liam Young, bekend van het kunstenaars­collectief Tomorrow’s Thoughts Today, is zo iemand.

Young gaat samen met een aantal weten­schappers en creatievelingen de stad van de toekomst ontwerpen. Hoe ziet zo’n stad eruit, welke technologieen worden er gebruikt en wat zijn de verhalen van zo’n stad? Voor dat laatste roept hij de hulp in van niemand minder dan Warren Ellis (Transmetropolitan, Hellblazer) en de sciencefictionschrijver Bruce Sterling. Ellis is trouwens niet de enige comicmaker die tijdens dit gebeuren aanwezig zal zijn. Paul Duffield (Freakangels) zal dit gebeuren gaan tekenen.

Al deze mensen komen in het weekend van 16 en 17 juni bij elkaar in de Nederlandse stad Eindhoven. Daar worden de debatten en presentaties gehouden. En het publiek wordt uitgenodigd om zich met dit gebeuren te bemoeien.

Het spektakel begint op 16 juni rond 20.00 op de eerste verdieping van De Witte Dame te Eindhoven. Daar zullen de leden van de denktank hun presentaties geven. Op 17 juni zijn de mensen welkom om deel te nemen aan workshops e.d.

Zie voor meer informatie: www.undertomorrowssky.com of www.mu.nl.

Eindhoven ligt in het zuiden van Nederland en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar