2
Posted 05/06/2012 by Arno in Games/Toys
 
 

Eerste trailer Avengers: Battle for Earth videogame


Eerder brachten we jullie al het heuglijke nieuws dat de Franse videogameproducent Ubisoft aan het werken was aan een game rond Marvel’s The Avengers. Deze game, getiteld Avengers: Battle for Earth, zal in het najaar verschijnen op de Wii U en Kinect voor XBox 360. Zonet werd er een eerste trailer getoond op de jaarlijkse Electronic Entertainment Expo, beter gekend als de E3, ‘s werelds grootste videogamebeurs die momenteel in Los Angeles loopt.

Avengers: Battle for Earth zal rond de 20 speelbare personages uit het Marvel-universum tellen en grotendeels gebaseerd worden op de verhaallijn Secret Invasion, het Marvel-event van 2008 waarvan de kernreeks werd geschreven door Brian Michael Bendis (New Avengers) met tekeningen van Leinil Francis Yu (Superior). Hierin werd Marvel’s verdeelde superheldengemeenschap geïnfiltreerd door de vormveranderende, imperialistische buitenaardse wezens gekend als de Skrull. Dit leidde uiteindelijk tot een grootschalige invasie van de aarde, die de verschillende Avengerteams niet onberoerd liet.

In de onderstaande trailer zien we alvast een mix van oude en nieuwe Avengers. Nieuwere leden als Spider-Man, Wolverine en Storm nemen het op tegen schurken als Magneto en Venom, terwijl de meer klassieke Avengers (alsook deze uit de recente film) — Captain America, Hawkeye, Black Widow, Thor, Hulk en Iron Man — toekijken hoe een Skrullschip onze atmosfeer betreedt. Geniet alvast van de trailer!

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.