0
Posted 05/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

De doden staan weer op in Revival

Er is ooit een tijd geweest dat je een zombie in comics moest zoeken met een vergrootglas. Dat is alweer heel lang geleden. Nu kan je er bijna vergif op innemen dat van elke vijf nieuwe titels er minstens één is gewijd aan zombies. Ze willen maar niet sterven. Tim Seeley (Witchblade, Hack/Slash) en Mike Norton (Runaways, Battlepug) hebben een invalshoek gevonden dewelke hun nieuwe zombiecomic, Revival, rechtvaardigt.

Op een mooie dag wordt een plattelandsgemeenschap in Wisconsin opgeschrikt door de doden die weer tot leven komen. Ze staan op uit hun graven en gaan weer verder met hun leven. Ze lijken geen trek te hebben in mensenvlees en zijn eigenlijk dezelfde persoon die ze waren voordat ze in de kist gingen. Maar dan wordt er ineens een dode gevonden…

In deze boeren-noir zijn zowel de levenden als de doden verdachten in een moordzaak. Kan de dorpsgemeenschap de stress aan? Dat de doden opstaan zorgde al voor de nodige spanningen. Sinds de wederopstandingen staat het dorpje onder quarantaine door de overheid. En wat voor wezen sluipt er rond in het woud? Hoe het ook zij, niets zal meer hetzelfde zijn…

Dit moordmysterie is meteen de aftrap voor deze ongoing-serie. Het eerste deel ligt op 11 juli in de winkel. De nieuwsgierigen onder ons kunnen deze maand al hun lol op. Want The Walking Dead #99 zal een voorproefje van de eerste 5 pagina’s bevatten.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar