4
Posted 03/06/2012 by Spine in Comics
 
 

Paul Duffield te gast op FACTS 2012


Het F.A.C.T.S.-team heeft weer een nieuwe artiest aangekondigd die aanwezig zal zijn op de volgende editie van de beurs, die zal doorgaan op 20 en 21 oktober 2012. F.A.C.T.S.  is de grootste comics-, fantasy- en animebeurs van de Benelux en het thema van dit jaar wordt nu wel écht overduidelijk: Zombies! Er waren eerder al drie zombie-artiesten aangekondigd namelijk Charlie Adlard (The Walking Dead), Sean Phillips (Fatale, Criminal) en Sophian Cholet (Zombies), en nu voegen ze daar dus ook nog Paul Duffield aan toe!

Paul Duffield is een Engelse comicsartiest die het best bekend staat voor zijn werk aan FreakAngels, een gratis webcomic geschreven door niemand minder dan Warren Ellis. De reeks liep van februari 2008 tot augustus 2011 en werd wekelijks geüpdatet. FreakAngels werd zo populair dat de eerste zes volumes ook in print-vorm verschenen zijn!

Naast FreakAngels heeft Duffield regelmatig covers gemaakt voor Avatar Press (o.a. Crossed: Family Values en Night Of The Living Dead) en is hij ook bezig met een eigen creator-owned project genaamd The Firelight Isle.

Het ziet er dus naar uit dat we veel zombie-cosplayers kunnen verwachten in oktober want ik heb zo’n vermoeden dat er nog wat namen gaan volgen!

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.