0
Posted 02/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Harvest: Dokter Ben komt op huisbezoek voor jouw organen

Sommige mensen hebben de pech dat ze worden getroffen door een aandoening of ongeluk die het noodzakelijk maakt om een orgaan te transplanteren. Wanneer je een grote zak geld hebt, dan hoef je niet te wachten op een donor. Dan koop je een orgaan op de zwarte markt. Of dat orgaan vrijwillig is afgestaan is een vraag die je jezelf dan niet direct zult stellen.

A.J. Lieberman (Cowboy Ninja Viking, Term Life) en Colin Lorimer (Dark Horse Presents) nemen ons mee naar de duistere wereld van de illegale orgaanhandel. Dr. Ben is een drugsverslaafde voormalige chirurg die deze misstanden aan wil pakken. Zijn motieven zijn niet helemaal zuiver want zijn voormalige baas Jason Craven (actief in de illegale orgaanhandel) heeft hem een moord in de schoenen geschoven.

Dr. Ben gaat daarom op huisbezoek bij al zijn voormalige patiënten. Niet om te controleren hoe het met ze gaat, maar om de handel weer terug te halen. Aangezien Ben het grootste deel van zijn tijd aardig beneveld is door de narcotica wordt hij geholpen door Mariko, een potige dame die normaal gesproken wat botten breekt voor de Yakuza, en een zesjarige jongen genaamd Noah. Ben is de enige die Noah kan zien.

Dit duistere verhaal gaat in augustus van start.

De voorbije weken verstuurde Image een heleboel teasers. Al deze teasers vormen samen een grote banner voor deze comic:

(Klik om te vergroten.)

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar