2
Posted 02/06/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Filmproducenten ontfermen zich over Sullivan’s Sluggers

Sullivan’s Sluggers, de honkbalhorrorcomic van Mark Andrew Smith (Amazing Joy Buzzards, Gladstone’s School for World Conquerors) en James Stokoe (Orc Stain, Wonton Soup) haalde op Kickstarter in recordtijd hun financieringsdoel bij elkaar. En dat bedrag groeit nog steeds. Terwijl het eerste exemplaar van de comic nog moet verschijnen. Je kunt er tal van theorieën op loslaten maar een feit is dat beide heren een gevoelige snaar hebben geraakt bij de lezertjes.

Dat is de filmjongens in Hollywood ook opgevallen, want enkele producenten hebben zich al gemeld om een film van de grond te tillen. Todd Garner (Knight and Day, Anger Management) werkt samen met Joshua Shader(American Wedding) en Adam Herz (American Pie 2) om een pitch voor de studio’s in elkaar te draaien. Het onbekende duo Tim en Tom Mullen is benaderd om het script te schrijven.

De producenten zien de mix van horror en komedie als de grote kracht van Sullivan’s Sluggers. Volgens hen is het een hommage aan het werk van George Romero en Sam Raimi.

Mocht je nu zelf de comic willen hebben: aanschaffen kan nog tot 16 juni. Daarna wordt de Kickstarter-actie afgesloten en is je kans voorlopig verkeken. De makers lopen wel met het idee rond om de comic alsnog via Image uit te brengen. Maar dat zal dan echt pas in 2013 zijn.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar