4
Posted 31/05/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Comedian Xander De Rycke cast de Vlaamse Avengers

De Vlaamse Stand-upcomedian Xander De Rycke is een echte comic-fan. Dit kwamen we in het verleden al te weten in een aflevering van Wango Tango Live en tijdens een comic-praatuurtje in Café The Joker samen met Fokke en mezelf.  Maar ook tijdens zijn shows brengt Xander vaak een knipoog naar het medium en verschijnt hij zeer vaak met een Green Lantern-shirt op het podium.

Mosselen om 1:30 is Xander zijn podcast, waarin hij elke week samen met enkele vrienden praat over films, katten, tv-series, ambetante mensen, … kortom de dingen des levens. In de nieuwste aflevering van Mosselen om 1:30 vraagt Xander zich af welke Vlaamse acteurs The Avengers perfect zouden vertolken. En het is niet wat je onmiddellijk verwacht…

Je kan de podcast beluisteren op deze website of via iTunes. Zeker doen, want deze Vlaamse versie van The Avengers wil je zeker zien!

Krijg je niet genoeg van Xander, dan raad ik je aan om uit te kijken naar Zijn Derde Show, de nieuwe zaalshow is deze maand in Try-Out en zal Januari 2013 officieel in premiere gaan. En natuurlijk is zijn boek Het leven is kak en dan wordt het grappig nog steeds beschikbaar. Het is een biografisch boek dat de harde kantjes van de maatschappij laat zien, maar zeker ook de kracht van humor en Xander.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian