0
Posted 29/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Neil Gaiman en David Mack maken een tattoo voor het goede doel

Een zekere Burton Oliver schreef Neil Gaiman (The Sandman, 1602) een verzoek om een comic te schrijven voor op zijn rug. Niel ging ermee akkoord, mits hij er ook iets mee doen voor het CBLDF (Comic Book Legal Defense Fund). Deze organisatie strijdt tegen censuur en komt op voor de belangen van comicmakers wanneer hun vrijheden betreffende het eerste amendement van de grondwet in gevaar komen. Op verzoek van de fan nam Gaiman contact op met David Mack (Daredevil, Kabuki) met de vraag of hij de tattoo wilde tekenen. Mack stemde toe.

Een dergelijke tattoo is weer eens wat anders dan koi karpers of in je nek getatoeëerde namen van je kinderen. Maar we hoeven niet naar Amerika af te reizen om de tattoo op de rug van Oliver te bewonderen. Er zijn namelijk 90 prints gemaakt die je via de site van het CBLDF kunt kopen.

En om het af te maken staat hieronder de tekst die Neil Gaiman heeft geschreven voor deze tatoeage:

“I will write in words of fire. I will write them on your skin. I will write about desire. Write beginnings, write of sin. You’re the book I love the best, your skin only holds my truth, you will be a palimpsest lines of age rewriting youth. You will not burn upon the pyre. Or be buried on the shelf. You’re my letter to desire: And you’ll never read yourself. I will trace each word and comma As the final dusk descends, You’re my tale of dreams and drama, Let us find out how it ends.” – Neil Gaiman

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar