0
Posted 28/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Mark Waid heeft graag dat je zijn comics deelt

Begin mei ging de site Thrillbent online. Deze site is het geesteskind van Mark Waid (Daredevil, Irredeemable). Hier komen alle research en ideeën die hij de afgelopen jaren heeft verzameld rondom digitale comics bij elkaar. Sinds de opening van de site viel het eigenlijk een beetje stil. Elke week publiceert Waid trouw een nieuwe episode van de comic Insufferable die hij samen met Peter Krause (Irredeemable, Grimjack) maakt.

Tot zijn grote vreugde zag hij dat mensen de moeite namen om deze wekelijkse episodes om te zetten tot .cbz files (een populair bestandsformaat onder comicpiraten) en deze via diverse torrentsites beschikbaar stelden. Mensen die hun bestanden “delen” (Waid is namelijk geen fan van het woord piraterij) doen in feite de marketing voor Thrillbent en de comics. En daar wordt Waid heel blij van. Zo blij zelfs dat hij de delers tegemoet komt. sinds deze week is het mogelijk om de comics te downloaden als .pdf of .cbz files.

Mark Waid zou het leuk vinden als je deze comics wil delen.

De blog van Mark Waid valt te bezoeken via deze link. Bezoek Thrillbent via deze link.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar