2
Posted 25/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Zijn Rob Liefeld en Ethan Van Sciver iets samen van plan?

Rob Liefeld (X-Force, Captain America) verdient momenteel voornamelijk zijn brood bij DC Comics. Daar is hij (deels) verantwoordelijk voor series als The Savage Hawkman, Deathstroke en Grifter. Verder tekent hij wat aan Youngblood maar dat mag niet echt een naam hebben. Ethan Van Sciver (Green Lantern: Rebirth, The Flash: Rebirth) tekende The Fury of Firestorm en rondde recent een Green Lantern-annual af.
Op de onderstaande afbeelding is te zien hoe Liefeld Van Sciver probeert te strikken voor iets.

 

Het iets is, gezien de woordkeuze van Van Sciver, waarschijnlijk een project dat de nodige tijd in beslag neemt. Het komt ook niet direct ten bate van DC, anders ga je niet klagen over je exclusieve status.
Alle titels van Liefelds Extreme Studios hebben momenteel weer onderdak gevonden bij Image.Wat blijft er dan over? Ik ging eens zoeken en vond twee potentiële kandidaten die vragen om een relaunch.


RE:GEX

Twee ranke schoonheden met zwaarden. Welke warmbloedige jongeman wil dit niet lezen? Deze comic werd eind jaren negentig een van de vele slachtoffers van de deplorabele staat van de comicsmarkt in tijd. Dit smeekt om een relaunch.

SHRINK!:

Sinds de jaren ’00 is er sprake van een heuse hype rondom superheldenfilms. Liefeld probeerde in het verleden met deze titel voet aan de grond te krijgen in Hollywood. Hij flirtte wat met Will Smith en Jennifer Lopez had zelfs bijna getekend voor de hoofdrol in Shrink, het verhaal van een verleidelijke psychiater die de zielepijntjes van de superheldengemeenschap masseert. Zouden Liefeld en Van Sciver deze comic dan terug tot leven kunnen wekken? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

           

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar