0
Posted 23/05/2012 by Smartje in Tv/Film
 
 

Trailer: Prometheus

Een film waar wij al behoorlijk lang naar uitkijken is Prometheus, de nieuwe sciencefictionprent van regisseur Ridley Scott, die onder andere ook de regie van Alien, Body of Lies, American Gangster, Black Hawk Down en Gladiator voor zich nam.

Prometheus vertelt het bloedstollende verhaal van een team wetenschappers en ontdekkingsreizigers die eropuit trekken om de fysieke grenzen van het heelal af te tasten. Dat doen ze door met behulp van ruimteschepen op zoek te gaan naar een andere planeet, ergens diep in het universum. Eens aangekomen hopen ze antwoorden te vinden over het prille begin van ons bestaan, maar wat ze daar ontdekken is niet met woorden te omschrijven. De planeet was al bewoond en de wetenschappers vrezen voor het voortbestaan van de mensheid. Veel meer is er over de film met onder andere Noomi Rapace (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Michael Fassbender (X-Men: First Class, Inglourious Basterds), Charlize Theron (Hancock, The Italian Job) en Idris Elba (Thor, Takers) nog niet bekend. Maar met de paar trailers die al verschenen zijn kunnen we ons toch al een mooi beeld vormen naargelang de sfeer van deze blockbuster, dewelke een milde prequel op Alien (1979) zal vormen.

Prometheus loopt bij ons vanaf 30 mei in de zalen en zal naar ons gevoel hoge ogen gooien bij de critici!

Comments

comments


Smartje

 
avatar