6
Posted 21/05/2012 by sparda in Tv/Film
 
 

Nieuwe tv-serie van JJ Abrams en Jon Favreau: Revolution (Trailer)

Iedere dag besteden we uren achter onze laptop, televisie, en consoles. We gebruiken de auto om naar ons werk te rijden en het vliegtuig om op reis te gaan. De GSM en pc zijn onmisbaar geworden om in contact te blijven met vrienden en familie. Onze maatschappij steunt volledig op apparatuur die op een of andere manier gebruik maakt van elektriciteit… Maar stel dat deze energiebron plots zou verdwijnen… Hoe zou ons leven er dan uitzien?

Eric Kripke, schrijver van onder andere Supernatural, en J.J. Abrams, schrijver van o.a. Lost, Fringe, Super 8 en Armageddon, hadden duidelijk dit idee in gedachten toen ze begonnen te schrijven aan de nieuwe serie Revolution. Het verhaal speelt zich 15 jaar na het begin van het post-elektrische tijdperk af, waarbij de orde gehandhaafd wordt door plaatselijke machthebbers die de lokale bevolking terroriseren en onderdrukken, terwijl de mensen proberen te overleven zonder enige moderne technologie. Waarom of waardoor alle elektrische apparatuur plots gefaald heeft lijkt niemand te weten… Of zijn er toch enkelen die meer weten? Het verhaal begint wanneer in een klein dorpje de vader van Charlie Matheson (Tracy Spiridakos) door lokale militia vermoord wordt. Voor hij sterft geeft hij zijn dochter echter een mysterieuze halsketting die op de een of andere manier iets met de black-out te maken heeft. 

Onder regisseur Jon Favreau, die iedereen nog wel kent van Iron Man, wil NBC met deze serie in het najaar een aardig kijkerspubliek trekken, waarbij ze hopen dat ook Billy Burke, gekend van Twilight, hen een handje kan helpen. Hopelijk is de serie even veelbelovend als de trailer!

Comments

comments


sparda

 
avatar