11
Posted 19/05/2012 by Donnie Darko in Comics
 
 

Aanrader op Kickstarter: Sullivan’s Sluggers HC (Mark Smith/James Stokoe)


Stokoe-fans aller landen, haal uw kredietkaart boven!

Op Kickstarter zijn Mark Andrew Smith en James Stokoe op zoek naar de nodige fondsen om de reeds langverwachte, 200 pagina’s tellende graphic novelSullivan’s Sluggers — aan de man te brengen. Deze bundel zou normaal gezien al in 2010 moeten verschenen zijn bij Image, maar werd telkens uitgesteld.

Mark Andrew Smith is niet zo bekend, maar is de co-creator en redacteur van de Popgun Comics Anthologies (Image Comics) en een erg genietbare graphic novel die Aqua Leung heet.

Dé reden om wat reclame te maken voor Sullivan’s Sluggers is echter James Stokoe, het brein achter het geniale Won Ton Soup (Oni Press) en het nog genialerererere (zucht!) Orc Stain.

Hieronder vind je de korte inhoud volgens Smith zelf:

Long past their former glory, the minor league Sluggers get an invitation to play a baseball game in a cursed small town. After the 7th inning stretch, the sun goes down, and the dysfunctional teammates find themselves fighting for their lives against a town of flesh-eating monsters!

Now, it’s up to coach Casey Sullivan to help his team escape from being the next dish in the town’s terrifying feeding frenzy!

Eisner & Harvey Award-winning graphic novel author Mark Andrew Smith joins forces with Eisner nominated illustrator James Stokoe for a gripping roller coaster of a graphic novel, packed with shocks, gore, and screamingly outrageous humor, when America’s Favorite Past Time becomes one team’s ultimate nightmare!

De limiet van $ 6000 is al ruimschoots overschreden (op het moment van schrijven hebben ze al $ 20.000 opgehaald), maar als je de hardcover effectief bij jou thuis wil, dan moet je zelf nog wat geld bijleggen. Smith geeft namelijk aan dat enkel Kickstarter-backers het verhaal effectief zullen kunnen lezen.

Het minimumbedrag dat je moet spenderen om de print-bundel in de bus te krijgen is 40 dollar. De optie $ 30 geeft recht op de hardcover, maar voor mensen buiten Amerika moet er nog $10 bij gerekend worden (voor verzending). Of je dat de moeite vindt, moet je uiteraard zelf bepalen. Weet echter ook dat lagere bedragen recht geven op een digitale versie van het verhaal.

Waar moet je zijn?

Hier! Kickstarter – Sullivan’s Sluggers

De deadline om in te tekenen is 16 juni 2012.

Betalen gaat heel gemakkelijk als je al een account hebt bij Amazon. Eventjes inloggen, en klaar is kees.

Yummielicious!

Comments

comments


Donnie Darko

 
avatar
Grr. Arghh!