9
Posted 18/05/2012 by Killian in Comics
 
 

Eerste trailer van Green Arrow tv-serie


Het is alweer enkele maanden geleden dat The CW de eerste promo-beelden van de tv-serie rond Green Arrow (simpelweg getiteld: Arrow) vrijgaf. Gisteren verscheen bij wijze van trailer een eerste videoclip op het net, waarin we vooral Green Arrows training kunnen bewonderen. Vandaag kunnen we de échte trailer er ook aan toevoegen.

http://www.youtube.com/watch?v=VpFobB8EpKQ

Het verhaal begint als billionaire playboy (klinkt bekend?) Oliver Queen strandt op een onbewoond eiland. Als hij vijf jaar later terugkeert naar de beschaving is hij een gelouterd man. Hij wil zijn gedrag als jongeman goedmaken, en creëert het alter ego Arrow, een vigilante die de samenleving — en dan in het bijzonder zijn thuisbasis Starling City — van criminaliteit moet vrijwaren. Ondertussen probeert hij ook de brokken te lijmen met zijn ex-vriendin Dinah ‘Laurel’ Lance (alias Black Canary in de comics). Haar vader, op zijn beurt, is een politiedetective die vastbesloten is om Arrow te arresteren (klinkt bekend?).

Er zijn heel wat bekende namen verbonden aan deze reeks: de regie is in handen van David Nutter, die verantwoordelijk was voor de pilots van Supernatural en The Sarah Conner Chronicles, en enkele afleveringen van A Game of ThronesGreg Berlanti en Marc Guggenheim (schrijvers van de Green Lantern-film) staan in voor het script. Oliver Queen/Arrow wordt vertolkt door Stephen Amell (The Vampire Diaries, 90210). Laurel Lance wordt gespeeld door Katie Cassidy, die wellicht vooral bekend is als Ruby uit Supernatural. Andrew Kreisberg, die als producer eerder al verbonden was aan Fringe en The Vampire Diaries, mag ook deze reeks meeproduceren. Deze mensen zullen moeten proberen om het succes van Smallville te repliceren, en het gat dat gevallen is met de stopzetting van deze reeks zien op te vullen. Met wat geluk kunnen ze ook een beetje meesurfen op het succes van Hawkeye in The Avengers.

Arrow wordt dit najaar uitgezonden in Amerika. De reeks staat geprogrammeerd op woensdagavond, vlak voor de succesreeks Supernatural.

Kijken jullie uit naar de tv-reeks? Maakt de trailer indruk, of juist niet? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The CW. Met dank aan Brainfreeze-forumlid CK3v1N om onze aandacht op de video te vestigen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.