1
Posted 18/05/2012 by Killian in Comics
 
 

De Watchmen Broodrooster komt eraan

Ik herinner me nog levendig de eerste keer dat ik Watchmen las… Ik dacht bij mezelf: “Dit is zo leuk! En wat is die Rorschach toch een smakelijke eter! Als ik dit nu maar op een toast zou kunnen krijgen.” Nu ik erover nadenk: nee, zo ging het helemaal niet. Bij niemand.

Maar laat het aan marketingjongens over om dingen te bedenken waar niemand ooit om gevraagd heeft. In september van dit jaar kun jij (ja jij!) de trotse bezitter worden van een Watchmen-broodrooster, die een afdruk van Rorschachs gezicht achterlaat op je toast.

En nee, dit is geen laattijdige aprilgrap. De broodrooster van Watchmen is een deeltje van een reeks licensieproducten van Dynamic Forces, die verder ook toasters zullen uitbrengen van onder andere A Nightmare on Elm Street, Gremlins, The Wizard of Oz en Friends (allemaal handelsmerken van Warner Bros., het moederbedrijf van DC Comics). Het enthousiasme voor broodroosters knalt uit het persbericht dat zij de wereld instuurden:

Dynamic Forces is proud to announce our newest license with Warner Bros. Consumer Products for a line of collector toasters!

The new toaster collection will showcase iconic imagery featuring Warner Bros. properties ranging from classic movies to hit television series. The license includes such properties as The Wizard of Oz, A Christmas Story, Where the Wild Things Are, The Goonies, Gremlins, Little Shop of Horrors, Watchmen, Friday the 13th, A Nightmare on Elm Street, Mad Magazine, Friends, AND MORE!  The first toaster is scheduled to be on sale September 2012.

These collector toasters will imprint iconic images from your favorite Warner Bros. films and television series onto slices of bread to make a fun impression on your breakfast, lunch or midnight snack! The extra-wide slots allow you to not only toast bread, but also bagels and more. UL tested and approved, it includes illuminated function buttons for cancel, reheat and frozen. The toaster design is a beautiful glossy black finish featuring the logo from the film or television series, and is a compliment to any counter top.

This makes a great gift for any fan of these classic films and TV shows!  Once the timer dings, it’s all fun with your Warner Bros. favorites right in the middle of your morning slice of toast. Collect them all, starting September 2012!

Na een contract waarvan hij de gevolgen niet kon inschatten, een film die hij niet wilde, en de reeks prequels die hij ronduit verachtelijk vindt, zijn ze nu gewoon met Alan Moore zijn voeten aan het spelen. Maar kijk: als de beroemde schrijver straks van miserie zijn baard begint op te vreten, kan hij er tenminste een knapperige toast bij eten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.