0
Posted 17/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Ook Image gaat naar Kapow!

Je zou bijna vergeten dat er nog zoiets is als de Kapow! Comic Convention. Maar komend weekend barst het feest in London weer los. Alle mensen die hun kaartjes hebben gekocht voor de con hebben vast in hun hoofd al een planning gemaakt voor wat ze willen gaan zien en welke comics ze willen bemachtigen. Nou, maak je klaar om dat hele schema weer overhoop te gooien. Want op het laatste moment heeft Image Comics besloten om ook een afvaardiging te sturen.

Image-uitgever Eric Stephenson zei er het volgende over:

“London is een van de geweldigste steden ter wereld, en Kapow is inmiddels uitgegroeid tot dé comic-conventie in het Verenigd Koninkrijk. Tel daarbij op dat onze lezersschare buiten de VS nog steeds groeit en dat veel van onze auteurs afkomstig zijn uit het VK en je begrijpt dat we hier wel moesten zijn.”

De volgende comicmakers komen in het kielzog van Image mee:

Charlie Adlard (THE WALKING DEAD)
Kieron Gillen (PHONOGRAM)
Paul Grist (MUDMAN)
David Hine en Shaky Kane (THE BULLETPROOF COFFIN)
Mark Millar en Frank Quitely (JUPITER’S CHILDREN)
Sean Phillips (FATALE)
Jonathan Ross en Bryan Hitch (AMERICA’S GOT POWERS)
Scott Snyder (SEVERED)
Nick Spencer (MORNING GLORIES, THIEF OF THIEVES)

Er zullen drie Image panels worden gehouden.

Image Megastars:
Bryan Hitch  en Jonathan Ross  vertellen alles over hun serie America’s Got Powers. Nick Spencer (Ultimate X-men, Infinite Vacation) komt met het laatste nieuws over Thief of Thieves, de serie die uit het brein van Robert Kirkman (The Walking Dead) is ontsproten en die hij momenteel schrijft.

Image Superstars:
Charlie Adlard, Sean Phillips, David Hine, Shaky Kane, en Paul Grist vertellen alles over hun Image-titels en hun toekomstplannen bij de uitgever.

Millarworld panel:
Mark Millar en Frank Quitely praten over comics en hun serie Jupiters Children in het bijzonder.

Wat een keuzes. Ik ben bijna niet jaloers op de mensen die deze con gaan bezoeken…

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar