0
Posted 17/05/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

De Hulk krijgt een eigen show in 2013


Het is wel raak deze maand. Vorige week hadden we al de baas van Disney die op audiëntie ging bij de investeerders. Vandaag hebben we een stukje over de president van ABC Networks Entertainment Paul Lee, die een aantal reporters te woord stond voordat hij een presentatie ging geven aan adverteerders. Deze hoge baas bij het tv-station beantwoordde een aantal vragen over het nieuwe televisieseizoen.

Hij vertelde dat ABC nog steeds bezig is om een tv-serie rond de Hulk op poten te zetten. Maar het ziet ernaar uit dat het seizoen 2012-2013 nog te vroeg komt voor deze serie. Zoals het er nu naar uitziet, wordt het een jaar later. Zonde natuurlijk, omdat een dergelijke serie had kunnen profiteren van het succes van The Avengers. Wanneer ik vertel dat niemand minder dan Guillermo del Toro sinds 2009 bezig is met het ontwikkelen van deze show dan zal het je niet verbazen dat het zolang duurt. Maar als je kijkt naar films als Hellboy II en Pan’s Labyrinth dan weet je dat het er fantastisch uit zal zien.

Er was ook minder goed nieuws. Lee kondigde ook aan dat de voorbereidingen voor AKA Jessica Jones zijn gestagneerd. Er zijn wat projecten die verder in hun ontwikkeling waren dan deze serie. AKA Jessica Jones gaat voorlopig de ijskast in. In een eerder stadium was de potentiële Punisher-serie al stopgezet.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar