4
Posted 15/05/2012 by Arno in Comics
 
 

Bekijk de nieuwe 4 minuten lange trailer van The Amazing Spider-Man

“Do you think what happened to you, Peter, was an accident? Do you have any idea what you really are?”

Er werd zonet een nieuwe, maar liefst 4 minuten lange trailer vrijgegeven voor The Amazing Spider-Man, de reboot van de Spidey-filmsaga van regisseur Marc Webb (500 Days of Summer) met Andrew Garfield (The Social Network) in de hoofdrol. Hoewel kijkers van de vorige trailers tegen het einde van het filmpje vrij bekende beelden zullen terugzien van onder meer Dr. Curt Connors/The Lizard (Rhys Ifans), Gwen Stacy (Emma Stone) en haar vader, politiekapitein George Stacy (Denis Leary), begint deze sneak peek met een wel zeer aangename, nog niet eerder vertoonde scène waarin Spidey een klein jongetje tracht te redden. De Untold Story uit het verleden van Peter Parker zal worden verteld op 3 juli, wanneer Marvel‘s volgende blockbuster de cinemazalen binnenslingert. Geniet ervan!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HwB3gupJpd0#!

Ook kunnen we jullie enkele nieuwe posters van de film voorschotelen die New York City tonen vanuit het oogpunt van Spider-Man. Ideaal voor een vakantiekaartje!

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.