0
Posted 14/05/2012 by Cosmonaut in Comics
 
 

The Amazing Spider-Man: Nieuwe beelden en een vlog van The Lizard

Oscorp Industries, de virale promo-site voor Sony’s The Amazing Spider-Man, werd onlangs online gespot. Enige inhoud ontbrak nog, maar daar is dit weekend eindelijk verandering in gekomen in de vorm van twee filmpjes waarin acteur Rhys Ifans (Notting Hill, Neverland) personage Dr. Curt Connors/The Lizard centraal staat.

De eerste video is een fictieve vlog (videoblog) van Dr. Curt Connors die ons wat meer inzicht verleent in een deel van het plot. Hij is namelijk op zoek naar gemotiveerde stagiairs die hem willen helpen bij zijn onderzoek naar reptielen bij Oscorp Industries. Rarara, welke pientere student zal deze stageplaats te pakken krijgen en zo bij Oscorp terechtkomen (waarna hij door een genetisch gemanipuleerde spin gebeten wordt en superkrachten krijgt)? Mijn gok: your friendly neighborhood Peter Parker!

http://youtu.be/RIf_3aThoVQ

Het tweede filmpje is dan weer een (heel erg) korte behind the scenes featurette waarin Ifans en regisseur Marc Webb ons wat meer uitleg verschaffen over het personage en hun interpretatie van Connors toelichten.

SPOILER ALERT: Wees gewaarschuwd, want dit filmpje bevat nieuwe beelden van The Lizard. Als je niets wil spoilen voor jezelf, sla deze video dan over.

Sony zal wellicht in de nabije toekomst gelijkaardige video’s posten over de andere hoofdpersonages, waaronder natuurlijk Peter Parker en Gwen Stacy. Voor hen die reikhalzend uitkijken naar de film is het nog even op de tandjes bijten, maar deze kleine beetjes helpen toch om het wachten draaglijker te maken.

The Amazing Spider-Man verschijnt in de Belgische bioscoopzalen op 4 juli 2012.

Comments

comments


Cosmonaut

 
avatar