2
Posted 12/05/2012 by Spine in Comics
 
 

Valiant Comics toont cover en previews Archer & Armstrong

archer and armstrong aja cover

Nu de terugkeer van Valiant Comics een voldongen feit is met de release van X-O Manowar #1 vorige week (lees hier de review), gaat de heruitgevonden uitgever er volledig voor en staat alles in teken van de Zomer van Valiant. Want, zoals we al eerder berichtten krijgen we de komende maanden nog nieuwe #1-issues voorgeschoteld door Valiant Comics. Zo krijgen we volgende maand Harbinger #1, in juli zien we de terugkeer van Bloodshot #1 en in augustus is het dan de beurt aan Archer & Armstrong #1. Van deze laatste was er nog niet zoveel bekend, buiten het creative team, namelijk Fred Van Lente (Alpha Flight, Hercules, Amazing Spider-Man) en Clayton Henry (Incredible Hercules) en één teaser image door de geweldige David Aja (we tonen deze cover hier nog eens omdat hij gewoon zo cool is).

Valiant Comics heeft nu de officiële cover door Mico Suayan (Batman: Arkham Unhinged, Moon Knight) vrijgegeven als ook enkele geinkte pagina’s die je een idee zullen geven van de interior art. En dit alles zag er zo goed uit, dat we het jullie niet konden onthouden. Klik op de foto’s om ze uit te vergroten.

 

Maar waar gaat die Archer & Armstrong nu eigenlijk over?

Een martial-arts expert (Archer) is zijn hele leven getraind door The Cult – een sekte van fanatieke extremisten – voor slechts 1 missie: de moordaanslag op De Grote Satan. Wanneer ze hem klaar achten, sturen ze hem naar New York City om daar zijn missie te voltooien. Maar daar ontmoet hij zijn target: de onsterfelijke alcoholieker Armstrong. Ze worden echter vrienden en samen gaan ze dus de strijd aan met The Cult.

We geven ook nog even de beschrijving die Valiant Comics er zelf aan geeft mee:

Obadiah Archer was raised to uphold three things above all else: the values of his parents, the love of his 22 brothers and sisters, and his lifelong mission to defeat the ultimate evildoer. Now, after years of training, Archer has been dispatched to the heart of America’s debauched modern day Babylon, aka New York City, to root out and kill this infamous Great Satan. Unfortunately, dying has never been easy for Archer’s target the hard-drinking immortal known as Armstrong!

Together, this unlikely pair of heroes is about to stumble headfirst into a centuries-old conspiracy that could bring the whole of ancient history crashing down on modern civilization.

Geef toe, het was de bij de eerste incarnatie in de jaren ’90 een kick-ass concept, en dat is nu nog steeds…

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.