4
Posted 12/05/2012 by Spine in Comics
 
 

No More Avengers?

Zoals jullie wel weten is in het Marvel-universum de strijd tussen de Avengers en de X-Men volledig losgebarsten. Beide teams hebben een verschillende mening over wat de terugkeer van de Phoenix Force met zich zal meebrengen. De Avengers vrezen het einde van de wereld, de X-Men hopen een wedergeboorte van het mutantenras.

Maar Marvel zou Marvel niet zijn als ze niet om de haverklap een nieuwe teaser naar buiten zouden brengen die de hartjes van de vele Marvelites weer op hol doet slaan. Als we deze teaser mogen geloven, krijgen de Avengers het in het tweede deel van het Avengers vs X-Menevent zwaar te verduren.

Nu kunnen we natuurlijk weer onze fantasie op hol laten slaan en eens nadenken over wat ze hier precies mee zouden bedoelen. Hier zijn alvast enkele ideeën/gedachten van de Brainfreeze Crew.

  • Brian Michael Bendis stopt na vele jaren met het schrijven van zijn verschillende Avengers-reeksen. Dus misschien zijn er toch wel weer hele grote veranderingen op komst voor dit team. Mogelijk vallen de verschillende teams (Avengers, New Avengers, Secret Avengers) uit elkaar zodat het pad geëffend wordt voor een nieuwe schrijver, die dan met een schone lei kan beginnen (en met maar één nieuw team?).
  • Misschien is het een soort What If? die een wereld toont van wat er gebeurd zou zijn als niet de X-Men maar de Avengers met uitsterven waren bedreigd in de No More Mutantsverhaallijn van House of M.
  • De Phoenix Force stript de Avengers van hun superkrachten, waardoor er enkel nog superieure X-Mannen (en -vrouwen) overblijven. Met natuurlijk een triomfantelijke terugkeer van de Avengers naar het einde van het event toe.

Wat denken jullie ervan?

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.