5
Posted 12/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

**UPDATE** Avengers-game in aantocht!

Er was al even een serieuze Avengers-game in ontwikkeling…

http://www.youtube.com/watch?v=mEBau5TT6g0

Helaas werd de Australische studio die hiermee bezig was gesloten door het moederbedrijf THQ. Daarna werd er lange tijd niet meer over een game gesproken. Met het recente succes van de film zijn er echter geruchten opgedoken dat het Franse Ubisoft het stokje heeft overgenomen van THQ. Diverse websites melden dat het bedrijf het domein avengersbattleforearth.com heeft geregistreerd.

Dat is eigenlijk de enige informatie die momenteel bekend is. Op zich is het niet zo gek om te denken dat de studio dan plannen zou moeten hebben voor een game met onze favoriete helden in de hoofdrollen. Wie zou er geen graantje van deze film willen meepikken? Maar het kan nog wel eventjes duren voor het spel er ook echt is.

Geen zin om zolang te wachten? Als je een Facebook account hebt dan kun je alvast beginnen met de game Avengers Alliance.

Vanzelfsprekend houden we jullie verder op de hoogte…

**UPDATE** Dit bericht is ineens gerucht-af!

Ubisoft heeft bevestigd dat ze bezig zijn met een Avengers-game. De game heet The Avengers: Battle for Earth en zal verschijnen voor de WII U (dit apparaat zal in het najaar verschijnen) en de Kinect for Xbox 360. De game is gebaseerd op Secret Invasion, de verhaallijn die in 2008 door de diverse Avengers comics liep. Zo’n 20 Marvel personages zullen hun gezicht laten zien in dit spel. De belangrijkste personen onder hen zijn Captain America, Iron Man, The Hulk en Thor.  Zij nemen het op tegen de Skrulls (of de Chitauri, zoals ze in het Ultimate Universum en het filmuniversum heten).

Men verwacht dat het spel zo rond kerstmis 2012 zal verschijnen. Meer informatie over deze game zal bekend worden gemaakt tijdens de E3 game expo, die loopt van 5 tot en met 7 juni.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar