2
Posted 11/05/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: The Avengers

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicpersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

Je kon er de laatste weken niet naast kijken. The Avengers zijn HOT! Maar dat wisten wij al langer en de cosplayers ook, want Earth’s Mightiest Heroes zijn al jaren enorm populair op allerlei verschillende conventies. In deze special brengen we jullie een kleine selectie cosplays uit het grote aanbod van Captain America, Hulk, Iron Man, Black Widow, Thor, Loki en als extra een schattige versie van de Young Avengers!

Enjoy!

Hulk SMASH! ->

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian