0
Posted 10/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Kick-Ass 2 film in voorbereiding

Volgens de website Hollywoodreporter.com is regisseur/producent Matthew Vaughn (X-Men: First Class) in onderhandelingen met Universal Studios. De studio zou graag zien dat Vaughn het vervolg op de door hem geregisseerde eerste Kick-Ass-film onder hun vlag uitbrengt. Vaughn is bevriend met Mark Millar (The Authority, The Ultimates), de schrijver van de comicreeks van wie hij ook de filmrechten kocht. De eerste film produceerde en financierde hij zelf. Vaughn is een telg uit een familie met geld dus zo’n eerste film was voor hem geen probleem, maar het filmmaken onder de hoede van een studio brengt natuurlijk bepaalde gemakken met zich mee. Als de deal doorgaat dan zal hij optreden als producent van de film. De regiestoel staat hij in dat geval af aan Jeff Wadlow (Never Back Down).

De nieuwe Kick-Ass-film zal gebaseerd worden op de tweede Kick-Ass-comicserie die recent door Millar en John Romita Jr. (The Amazing Spider-Man, Avengers vs X-Men) werd afgesloten. Ook de Hit-Girlspinoff die komende juni pas in de winkel ligt zal worden verwerkt in deze film. Je raadt het al: Matthew Vaughn heeft de filmbewerking zelf geschreven.

Men wil de opnames voor Kick-Ass 2 al in september starten. Het is de bedoeling dat de hoofdrolspelers uit de eerste film — waaronder Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse en Chloë Grace Moretz — terugkeren om hun rollen als respectievelijk Kick-Ass, Red Mist/The Motherfucker en Hit-Girl weer op te nemen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar