0
Posted 09/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Warren Ellis onthult cover voor zijn nieuwe roman

In april 2011 maakte de uitgeverij Mulholland Books bekend dat Warren Ellis (Fell, Secret Avengers) een contract had getekend voor twee boeken. Warren Ellis publiceerde in 2007 zijn eerste roman Crooked Little Vein en dat smaakte naar meer.

De schrijver maakte bekend dat hij zijn werk in de comicsindustrie op de lange baan zou schuiven. Zijn contractuele verplichtingen voor Marvel en zijn werk voor de Imagereeks Fell gingen gewoon door, maar hij wilde wat andere delen van zijn hersens prikkelen. Want wat voor verhalen brengt Ellis als hij nauwelijks compromissen hoeft te sluiten…

Zijn nieuwe boek draagt de titel Gun Machine. Het draait om rechercheur John Tallow, die een appartement vindt dat tot de nok toe is gevuld met geweren, netjes gerangschikt in rijtjes langs de muren. In één klap vindt Tallow genoeg bewijsmateriaal om een berg van twintig jaar onopgeloste moorden op te lossen. Maar zowel zijn baas als de moordenaar zien niet graag dat hij hierin slaagt…

We moeten nog tot januari 2013 wachten totdat dit boek verschijnt. Maar dinsdag jongstleden gaf Ellis de cover alvast vrij via zijn website. En bij dezen gunnen we jullie ook een kijkje.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar